Mercedes Ener-G-Force

1979 yılından beri üretilen ve tasarımında radikal hiçbir değişikliği olmayan Mercedes G-Serisi geleceğe ışık tutuyor.

2013 Mercedes G-Serisi

1979'dan beri ufak tefek makyajlar geçirerek genel çizgisini koruyan Mercedes G-Serisi yeniden makyajlandı.

Yeni Toyota Land Cruiser

Yeni Toyota Land Cruiser 2013 ilk görüşte sizi kendisine hayran bıraktırabilir.

Yeni Range Rover 2013

Land Rover’ın ürettiği dördüncü nesil Range Rover dünyanın en kabiliyetli ve en lüks arazi aracı olma unvanını hakkediyor.

15 Aralık 2012 Cumartesi

Off Road Lastikleri Blog Sitesi

Yeni bir yazı ile karşınızdayız. 4x4 Araçlar olarak bu yazımızda sizlere yeni bir 4x4 araç tanıtımı yapmayacağız. Fakat bunun için üzgün değiliz. Çünkü bu yazımızda sizlere araçlarınız için çok önemli olan bir şeyden bahsedeceğiz.

Off Road Lastikleri her 4x4 araç için çok önemlidir. Bu hususu eminiz ki bilmeyeniniz yoktur. Bu sebeple çok faydalı olacağını düşündüğümüz bu konu hakkında bir araştırma yaptık ve bizler gibi paylaşımdan, yazmaktan zevk alan bir blog sitesi bulduk. Off Road Lastikleri Blog Sitesi tıpkı 4x4 Araçlar Blog Sitesi gibi aynı blogger alt yapısını kullanmaktadır. Off Road Lastikleri Blog Sitesi sadece Off Road Lastikleri hakkında yazılar yazıyor. İşleri gerçekten hiç kolay değil. Çünkü off road lastiği seçimi gerçekten zor bir iş ve insanlara bu konuda tavsiyeler vermekte hiç kolay değil. Bu sebeple Off Road Lastikleri Blog Sitesi’ni bu cesaretli girişimlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Yazımıza devam etmeden önce bu kıymetli yazı mabedinin linkini siz değerli okuyucularımız ile paylaşalım.